Pillanatképek a 4.b osztályból

Legutóbb két versenyen is eredményesen szerepeltek a 4.b-s gyerekek. A Városi Könyvtár által meghirdetett Karácsonyi rajzpályázaton 10 pályázatunkból 5-öt jutalmazott a zsűri. Szebbnél szebb rajzaik díszítik a könyvtár ablakát. Papp Hanna, Kántor Hanna, Tóth Hanna, Hajdú Zsófia és Takács Adél.

A Hegyfoki Szavalóverseny, amit minden évben megrendez a Korda Vince Táncművészeti, Képzőművészeti és Színjáték AMI, most online formában került megrendezésre. Az osztályból 7 tanuló is, Hajdú Zsófia, Dobra Fanni, Kiss Diána, Vass Tímea Hanna, Rácz Lili, Hegyi-Szabó Blanka, Kántor Hanna készült a megmérettetésre.  Nagyon szép időjárásról szóló verseket tanultak és adtak elő, amiről videót kellett beküldeni. I. helyezést értek el ketten is: Dobra Fanni és Hajdú Zsófia, III. helyen pedig Kántor Hanna végzett.

Mindeközben pedig szorgalmasan készülünk a hamarosan megrendezésre kerülő Megyei Zrínyi Ilona és Alapműveleti Matematikaversenyekre, ahol az előző években Nagy Botond, Magyar Zoltán és Hajdú Zsófia értek el kimagasló eredményeket.

A sport is  a mindennapjaink közé tartozik. Ügyes focistáink a Bozsik versenyeken aratnak sikereket, ahol legjobb játékos és gólkirály címet szereznek rendszeresen Ferencz Mihály és Kiss Medox személyében. A lányoknak március 6-án folytatódik a Gyermekkézilabda Bajnokság, ahol már 8 fordulón túl vagyunk. Az eddig lejátszott mérkőzéseink alatt még nem találtunk legyőzőre. Igyekszünk a mindennapos tanulás mellett időt fordítani a kikapcsolódásra is, amely ilyen szép eredményekkel társul.

                                                                   Kovácsné Szécsi Mária osztálytanító

Gratulálunk a kiemelkedő eredményekhez Marika néninek és lelkes tanítványainak!