Farsangoltunk

A naptár februárt mutat, ami köztudottan a karneválok, farsangi mulatságok időszaka. 🎭

Igazodva az aktuális előírásokhoz, az előző évektől eltérve iskolavezetőségünk felhívást tett közzé, amelyben csokitortával jutalmazzák azt az osztályt, ahol a legtöbben öltenek magukra maskarát.

Az alsósok Szabó Tünde néni irányításával kiszebáb égetéssel és hangos lármával űzték el a telet február 22-én, reméljük jó messzire! Előtte azonban az 1.b osztályosok adták elő a Bohóc című dalra tett táncos koreográfiájukat. Nagy tapsot kapott a bohóc orrot, piont használó vidám és mosolygós gyereksereglet.

Ezen a napon jelmezben ültek az órákon a gyerekek, szünetekben pedig karneváli hangulatban élveztük a melengető napsugarakat az udvarokon. Az iskola minden osztálya játékkal, mókával búcsúztatta a sötét hónapokat, egyúttal köszöntve a közelgő tavaszt.

A meghirdetett jelmezversenyt és a csokitortát alsóban az 1.a, felsőben pedig a 6.a osztály nyerte. A délelőtt folyamán mindkét körzetünkbe finom farsangi fánkok érkeztek uzsonnára.

A felajánlásokat ezúton is köszönjük, a Nótás Vendéglőnek és Kalmár Lajosnak a fánkokat, Pomázi Józsefnek pedig a tortákat! 👏

🍩 További képek a vidám napról Facebook oldalunkon 👈