Alsós decemberi, januári hírek

Alsós híreinkből

Decemberi verseny:

Európai Hulladékcsökkentési Hét rajzpályázat, amire a 3.b osztály egy közös pályamunkával nevezett, és KÜLÖNDÍJ-ban részesült. Az iskolai fenntarthatósági témahét keretén belül lerajzolták a Nulla Hulladékosok 10 pontját páros munkában, majd egy leporellót összeállítottak mindenki segítségével.

Januári hírek:

2021. januárjában a Madarász Károly Művelődési Ház és Városi  Könyvtár rajzpályázatot hirdetett alsó tagozatos gyerekek részére. A pályázat témaköre a karácsonyi ünnep, családdal eltöltött esték, kirándulások voltak, melyre a Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskola diákjai is nagy számmal neveztek be.

Az első évfolyamából az 1.a osztály kisdiákjai értek el helyezést, akikre szüleik és tanító nénijük, Reni néni  is  nagyon büszke. Helyezettjeink: Balog Tamás Hunor, Debreczeni Lilien és Pápai Hanna.

A 3. évfolyamból díjazásban részesültek: Vasas Imre Kornél 3.a; Nánási Noémi 3.b; Pabar Panna Jázmin 3.b; Nánási Márk 3.b; Pető Tiana Anna 3.b; Különdíj: 3.a osztály; Nótás-Nagy Gergely 3.b. Az évfolyam tanítói büszkék a gyermekeikre. Csak így tovább!!!

Természetesen készülünk a farsangra, ahova már az erre készült dekorációk, hangulatkeltő rajzok kitétemények is utalnak!!