Kajla 7 határban album

Kedves Szülők!

A Magyar Turisztikai Ügynökség és a Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány ismeretterjesztő albumot készített, Kajla 7 határban címmel.

Az album különlegessége, hogy a történelmi Magyarország területét mutatja be a gyermekeknek a mesevilág és a valóság izgalmas vegyítésével, kedves és innovatív vizuális tartalommal. Az albumban szereplő rajzolt nevezetességek a valóságban is léteznek, a gyermekek a kiadvány segítségével megismerhetik azokat.

Az album hét szomszédos ország magyarlakta vidékeinek összesen 40 helyszínét mutatja be. A célunk az volt, hogy felkeltsük a diákok érdeklődését történelmünk iránt, egyben erősítsük a magyarságtudatot, és arra sarkalljuk a Magyarországon élő családokat, hogy induljanak útnak, keressék fel az albumban bemutatott helyszíneket.

A határ túloldalán fellelhető nemzeti értékeinket eddig senki sem mutatta be olyan mesés elbeszélő narratívával, ahogyan ez a könyv teszi. Ezért kijelenthető, hogy a kiadvány hiánypótló, hiszen szórakoztató módon kínál tanulási lehetőséget.

Kérjük, fogadják szeretettel az album 1-1 példányát, melyet az iskola 3-4-5-6. osztályainak szánunk. A családok a készlet erejéig további ingyenes példányokat rendelhetnek a www.kajla7hatarban.hu weboldalon.

(Magyar Turisztikai Ügynökség, Magyar Turisztikai Szövetség Alapítvány)