Őszi szünet 2020.

 Kedves Szülők! Kedves Gyerekek!

A Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskolában az őszi szünet előtti utolsó tanítási nap 2020. október 22. (csütörtök), a szünet utáni első tanítási nap. 2020. november 2. (hétfő).

Az iskolánkban az őszi szünet hetében újbóli, alapos, mindenre kiterjedő fertőtlenítő takarítást végzünk az intézményvezetés folyamatosan ellenőrzése mellett.

Így intézményünk az eddigiekhez hasonlóan, tiszta és fertőzésmentes állapotban várja a tanulókat november 2-tól. Nagy öröm számunkra, hogy az eltelt időszakot hagyományos tanrendben tudtuk eltölteni, igazolt fertőzött az iskola gyermek és felnőtt közösségében nem volt. Kérem Önöket, hogy az őszi szünet idején is segítsék ennek az állapotnak a megőrzését  azzal is, hogy gyermekeik a kontaktusszám csökkentése érdekében lehetőleg közvetlen családjukkal töltsék a szünidőt. Fontos, hogy gyermekeik kerüljék a nagy létszámú rendezvényeket, családi eseményeket, minimalizálják iskolatársaikkal vagy más intézményekbe járó gyermekekkel a közös, a vírus terjedése szempontjából kockázatos programokon való részvételt. Úgy gondolom, ezeket betartva lehetőségünk lesz a tanítás hagyományos tanrend szerinti folytatására a téli szünet előtti időszakban is.

A szünidőre jó pihenést, aktív feltöltődést kívánok mindenkinek!

Vigyázzunk magunkra, vigyázzunk egymásra!

2020.10.22.        Török Róbert intézményvezető