Coop Mikulás pályázat

COOP Mikulás I.

A Coop felhívását meglátván, a szülőkkel egyetértésben úgy döntöttünk, hogy megpróbálkozunk megfelelni a kiírásban szereplő feltételeknek. Nagy összefogásban megkezdődött a COOP-emblémák gyűjtése, majd a szülői közösség kreatív anyukájának, Marton Renátának a vezetésével hozzáláttunk a “nagy munkához”. Több, mint 300 embléma felhasználásával elkészült az 1./b osztály Adventi Naptára.

Nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetés napját. Óriási öröm ért bennünket, amikor megtudtuk, hogy az  első húsz díjazottba beválasztották a mi munkánkat is, így “házhoz” illetve iskolához jött a Mikulás. Ennek örömére szintén szülői összefogással, karácsonyi hangulatot teremtve, feldíszítettük az osztályt. Ilyen ünnepi hangulatban vártuk a Mikulás érkezését, akitől személyre szólóan sok szép ajándékot kapott osztályunk minden kis diákja.

Itt szeretném megköszönni a Szülők áldozatkész munkáját, a COOP vezetőségének pedig a lehetőséget, és a mosolyt, amit a gyerekek arcára csaltak.

Köszönettel: Ráczné Göblyös Ilona 1.b osztályfőnök

COOP Mikulás II.

Osztályommal – Túrkevei Petőfi Sándor Általános Iskola 3.b – idén is beneveztünk a Coop Mikulás pályázatra, amelyben most egy Adventi naptár készítése volt a feladat. A lényeg, hogy minél több Coop embléma felhasználásával készüljön és ötletes legyen. A gyűjtésbe bevontunk minden olyan hozzátartozót, ismerőst, akik a Coop-ban vásárolnak, így nagyon szépen gyűltek az emblémák. Amikor meghirdették a pályázatot, néhány szülő segítségével és ötletével megvalósítottuk a világító adventi mikulás naptárat. Nagyon nagy izgalommal vártuk az eredményhirdetés, ahol az első 20-ba kerültünk, így a helyünkbe jött a Coop Mikulás a sok-sok ajándékkal. Nagy öröm volt számunkra, hiszen eddig akárhányszor pályázatunk, szinte mindig nyertünk ajándékot.

A gyerekek mosolyát tolmácsolva: Kovácsné Szécsi Mária 3.b osztályfőnök