„Magyar Hollywood” vetélkedő – helyi döntő

A Magyar Hollywood Tanács országos felhívásának megfelelően 2019. május 6-án a Finta Múzeummal közösen megrendeztük a helyi döntőt.

A kiírásnak megfelelően négy felsős csapatunk küzdött meg ezen a nem mindennapi versenyen. Az előzetesen kapott Korda Sándorral kapcsolatos felkészülési anyag adta a vetélkedés vázát. A feladatok elsősorban kreativitást és koncentrációt  igényeltek a három fős csapatoktól. A versenyt levezető filmes szakember rengeteg érdekességet, kulisszatitkot is elárult, bízva abban, hogy a mai fiatalok nem felejtik el a klasszikus, elsősorban magyar vonatkozású filmes törekvéseket és sikereket. Diákjaink végig kiegyenlített teljesítményekkel haladtak, így nagyon szoros eredmények születtek.

A tét óriási volt: az első helyezést elért csapat fogja szeptemberben, Miskolcon, a CineFest Nemzetközi Filmfesztivál egyik önálló programjaként megrendezésre kerülő országos döntőben Korda Sándor szülőhelyét képviselni.

Első helyezett: Barna Fanni, Bodó Boglárka és Németh Zsombor

További részt vevő csapatok:

Ábrahám Réka, Kovács Adél, Rácz Sándor

Bordács Bianka, Csendes Zsófia, Papp Edina

Punyi Panni, Rékasi Viktória, Tóth Bettina

                                  Gratulálunk a kiemelkedő teljesítményekhez!

Köszönjük Vendégeinknek és a házigazda Finta Múzeum munkatársainak a megnyitó és a vetélkedő sikeres lebonyolításában nyújtott önzetlen közreműködésüket.