Európai diáksportnap – 2019

Idén is csatlakoztunk az országos felhíváshoz, és szeptember 27-én egy újabb tartalmas sportdélutánon vettek részt osztályaink.

A késő őszi időjárás, a jó hangulat, és az érdekes, újszerű feladatok jól megmozgatták a diákokat. A sportoláson túl ez az esemény is kiváló alkalom a közösséghez tartozás, a közösségért tenni akarás erősítésére.

Minden osztály alaposan kitett magáért, és kellemesen elfáradt a program zárására.

Sport délután a Petőfis alsóban (2019. szeptember 27.)

Iskolánk alsó tagozatos tanulói is csatlakoztak az idei sportot/egészséget támogató országos programhoz. 2019. szeptember 27-én minden gyermekünk valamilyen mozgásos tevékenységet végzett, a különböző iskolák megannyi tanulójával egyetemben. Intézményünk 1-4. évfolyamos nebulói a tanulásra szánt környezetet azon a délután csak sportos tevékenységekkel töltötték meg. Több helyszínen, osztályonként haladva teljesíthették, avagy játszhattak, feladatot oldhattak meg mozgás által. 2019 másodpercnyi közös bemelegítés után, 2019 métert futott minden osztály. A helyszíneken volt található: kalandos hullahopp túra; rajzfilm figurák és a célbadobás; különleges/ritkábban használt eszközökkel sorverseny.  Jó hangulatú délutánt töltött együtt kicsi és nagy, diák és tanár, vidék és főváros! A lényeg a mozgás volt!! Sportra fel Petőfisek! 

                                                                  Hajósné Bornemissza Edit

További képek a Facebook-on: